Over ons

Bij KringGroningen.nl delen we een passie voor water en sport. Als zwemvereniging uit het hart van Groningen zetten we ons in voor de bevordering van zwemmen als sport en vrijetijdsbesteding voor alle leeftijden en niveaus. Onze vereniging is een thuisbasis voor iedereen die de liefde voor water deelt, van de recreatieve zwemmer tot de competitieve atleet.

Onze focus ligt op het aanbieden van een breed scala aan zwemactiviteiten, waaronder trainingen, zwemlessen, masterclasses en wedstrijden. We zijn trots op onze deskundige coaches en trainers die niet alleen technische vaardigheden bijbrengen, maar ook het belang van teamwork, doorzettingsvermogen en sportiviteit benadrukken.

KringGroningen.nl is een gemeenschap waar leden elkaar kunnen ontmoeten, uitdagen en ondersteunen in hun zwemambities. We geloven sterk in de positieve effecten van zwemmen op zowel fysieke als mentale gezondheid en streven ernaar deze voordelen toegankelijk te maken voor iedereen in de regio.

Onze vereniging is ook actief betrokken bij lokale evenementen en initiatieven die bijdragen aan de leefbaarheid en gezondheid van onze gemeenschap. We zijn trots op onze sociale betrokkenheid en de rol die we spelen in het bevorderen van een actieve levensstijl in Groningen.

We vieren regelmatig onze successen, zowel in het water als daarbuiten, en moedigen onze leden aan om hun persoonlijke doelen te stellen en te bereiken. Met een gevarieerd aanbod van sociale activiteiten en evenementen, is er altijd wel iets te beleven bij KringGroningen.nl.

Word lid van onze zwemfamilie en duik in de mogelijkheden die wij bieden. Of je nu je zwemtechniek wilt verbeteren, je conditie wilt opbouwen of deel wilt uitmaken van een hechte gemeenschap, bij KringGroningen.nl vind je het allemaal. Samen maken we golven in Groningen!